Viser 25–35 af 35 resultater
kr. 129,00
Læg i kurv
Planeta rosé 2020, Italiensk Rosevin
Planetas rosé har en lys, pink, roséfarve. I duften er den meget aromatisk og frisk med nuancer af hindbær, grape og en smule violer. Smagen er tør, let og meget frugtrig med toner af røde bær. Det er vin som vil egne sig fint som aperitif, sammen med salater, forretter - f.eks. skaldyr - men også til fisk i hvide saucer, kylling eller pasta- og risottoretter.
kr. 299,00
Læg i kurv
Brunello di Montalcino - Rio Cassero har Brunellos dybe, rubinrøde farve, og vil med alderen få en klassisk rødbrun kant på glasset. Den har en blød og afrundet karakter og samtidig meget frugt og elegance, med en god dybde og koncentration.
Man finder Caparzo's typiske nuancer af peber, kirsebær og marcipan, men det er dog finessen og frugten som kommer frem til sidst, med sarte nuancer af vilde bær. Den har helt klart potentiale til en 8-12 års modning. Vinen må gerne åbnes 1/2 time inden servering. RioCassero vil egne sig fint sammen med fuglevildt, lam, and og sammen med hvid- eller rødskimmeloste. Se vores andre Rødvine HER
kr. 285,00
Læg i kurv
Tegolaro (ØKOLOGISK)
ØKOLOGISK Farve: Intens og mørk rubinrød. Duft: Fyldig og raffineret, beriget med en note af røde frugter, grøntsagstoner og søde krydderier. Smag: Tør, fuld og elegant i toner af frugter og komplekse i noterne om krydderier, lang eftersmag i munden. Serveres ved 16 – 18 grader i et premium-rødvinglas. Bedst til ristet brød, grillet oksekød og meget krydret ost.
kr. 280,00
Læg i kurv
Amarone della Valpolicella DOC Classico
Denne vin har en rubinrød farve og en intens parfume. Det har en blød og fløjlsagtig struktur med duft af tørrede druer. Amarone fremstilles ved at blande druer fra Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara. Disse druer tørres fra slutningen af september til slutningen af januar. Fremragende, når det serveres med vildt, rødt kød, stege og modne oste. Det tilrådes at åbne flasken en time før det drikkes. Serveringstemperatur 16 – 18 ° C.
kr. 180,00
Læg i kurv
RIPASSO 2017 - CLASSICO SUPERIORE VALPOLICELLA
Farve: En intens rubinrød. Duft: En frugtagtig duft med noter af mandler. Smag: Blød og varm og fyldig. Vinene er lageret på egetræs fade i 12 måneder og 6 måneder på flaske. Serveres ved 16 – 18 grader. Bedst til rødt, stegt kød og modnet oste. Vinen har en intens rubinrød farve og en frugtagtig duft med noter af mandler. Smagen er blød og varm og fyldig. Druerne til denne fremragende Ripasso er Corvina (60%), Corvinone (20%) og Rondinella (20%). Vinene er lageret på egetræs fade i 12 måneder og 6 måneder på flaske. Fremragende med rødt, stegt kød og modnet oste.
kr. 175,00
Smag: Tør, harmonisk og elegant. Kompleks og fin.
Farve: Intens halmgul.
Duft: Rig og bred, fin i noterne om kompleks hvid frugt og antydninger af blomster- og akaciehonning.
Serveres ved 12- 14 grader.
Bedst til rustikke grønsagstærter, forretter med skaldyr, tilberedt fisk og hvidt kød.
Læg i kurv
kr. 249,00
Læg i kurv
Økologisk dessertvin - En sød klassisk italiensk dessert vin, men også glimrende med oste.
Smager af tørret moden frugt med delikate strejf af honning.
Det er en sød, blød, afbalanceret, fløjlsagtig og meget vedholdende dessertvin.
Farve er intens gul.
Kan anbefales!
kr. 110,00
En delikat italiensk hvidvin med en typisk bouquet og behagelig bitter eftersmag. Den strågule farve med gyldne reflekser med en duft af blomster og frisk frugt som fersken og melon. Serveres ved 10-12 grader. Velegnet til alle forretter.
Læg i kurv
kr. 110,00
mousserende vin - Prosecco er vedholdende på ganen. Den er ideel som aperitif.
Læg i kurv
kr. 225,00
Den mousserende vin er en klassisk “Champagne”-metode og derefter fermentering i flasken.
Læg i kurv
kr. 110,00
Dejlig intens og frisk Hvidvin
ØKOLOGISK
Intens og frisk med noter af pære og æble, lang med en let mandelfinale.
Smag: Tør, harmonisk, komplet, vedvarende med en fast mineral smag.
Serveres ved 8-10 grader
Læg i kurv