Viser 1–12 af 18 resultater
kr. 169,00
Læg i kurv
Delikat 100% Chardonnay Fransk hvidvin.
Farve: Strågul farve med grønligt skær. Duft: Frisk og elegant duft især af hvide frugter og blomster. Smag: Delikat og afbalanceret smag med noter af mineraler og citrusfrugter. Serveres ved 7-9 grader
kr. 110,00
Her er vi tilbage i Frankrig, i selve arnestedet for sauvignon-produktionen med en lys-medium krop, sarte lag af grapefrugter, en antydning af saltvands mineral med en harmonisk finish. Det er en stor vin at have på hånden hele sommeren lang, da det er virkelig en behagelig vin!
Vinen passer fint til fisk, skaldyr og asparges.
Serveres ved 10 grader.
Læg i kurv
kr. 159,00
Læg i kurv
En meget ren, frisk og aromatisk Riesling, med lækre nuancer af citrusfrugter (bl.a. grape), hvide ferskner, abrikoser og kølige krydderurter. Den har en god sprødhed og struktur hele vejen igennem. Især de lækre frugttoner charmerer. Nyd den med eller uden mad!
kr. 299,00
Læg i kurv
2013 Mas de Daumas Gassac Blanc
Hvilken hvinvin, der ikke har appellation, betragtes af eksperten og vinconnaisseurs som «Midi’s eneste Grand Cru» (Hugh Johnson), «A Lafite in Languedoc» (Gault & Millau); «En af de 10 bedste vine i verden» (Michael Broadbent eller simpelthen «Fremragende» (R. Parker). Inden for 40 år har Mas de Daumas Gassac-vinene nået den sjældne status som “kultvin”, der kun gives til et begrænset antal ekstraordinære goder i verden. Serveres ved 10 grader.
kr. 139,00
Læg i kurv
2014 Mas de Daumas Gassac Pont de Gassac Blanc
I duften finder man meget intense aromaer af appelsin og hvide blomster. Smagen er tør og frugtrig, med toner af honning. Eftersmagen er lang og meget intens. Perfekt til retter med skaldyr, fisk og hvidt kød. Serveres ved 10 grader.
kr. 110,00
En liflig, sprød og aromatisk, tør hvidvin. Her finder man spændende nuancer af vilde blomster samt
en klasse og charme, der er sjælden for hvide Bordeaux. Château de Haux Blanc betegnes af mange som
en af distriktets beds
Vinen passer fint til fisk, skaldyr og asparges.
Serveres ved 10 grader.
Læg i kurv
kr. 199,00
Smagen er sprød og tør med en god frugtkarakter og samtidig en god struktur. Den slutter med karakterer af vilde blomster.
Server den til pasta- eller risottoretter med skaldyr eller fisk, til salat eller til asiatiskprægede fjerkræsretter i hvide saucer.
Læg i kurv
kr. 139,00
Cantaloro Bianco viser sig i en intens halmgul med grønlige refleksioner med en elegant buket af floral sammenflettede noter af hvide frugter.
I munden er den frisk, blød, tør med en dejlig og solid finish.
Læg i kurv
kr. 115,00
Vinene er kraftige all-round vine, der passer godt til de danske smagsløg, både når det gælder grillretter som T-bone steak og marineret kød. Til julens traditioneller retter som and og flæskesteg vil Côtes du Rhône Village være en perfekt ledsager.
Smag: Tør, harmonisk og elegant. Kompleks og fin.
Farve: Intens halmgul.
Duft: Rig og bred, fin i noterne om kompleks hvid frugt og antydninger af blomster- og akaciehonning.
Serveres ved 12- 14 grader.
Bedst til rustikke grønsagstærter, forretter med skaldyr, tilberedt fisk og hvidt kød.
Læg i kurv
kr. 125,00
Flot Alsace som er tør, liflig og samtidig mild og rund. Har en dejlig behagelig eftersmag og en duft af friske blomster. Er tør i smagen, men føles rund og nem at drikke, både sammen med mad og alene. Rigtig meget vin for pengene og en vin alle kan drikke.
Velegnet til lyse retter, skaldyr, fisk eller skøn bare at nyde en sommeraften.
Læg i kurv
kr. 80,00
Elegant og mineralsk siciliansk hvidvin.
Grillo, også kendt som Riddu og Rossese bianco, er en hvid italiensk vindruesort, der tåler høje temperaturer og er vidt brugt i siciliansk vinfremstilling
Læg i kurv
kr. 175,00
Smag: Tør, harmonisk og elegant. Kompleks og fin.
Farve: Intens halmgul.
Duft: Rig og bred, fin i noterne om kompleks hvid frugt og antydninger af blomster- og akaciehonning.
Serveres ved 12- 14 grader.
Bedst til rustikke grønsagstærter, forretter med skaldyr, tilberedt fisk og hvidt kød.
Læg i kurv