Menegotti-gården er beliggende i den fortryllende kontekst af Moreniche di Custoza-bakkerne, det ideelle sted for produktion af højkvalitetsvine. Mere end et halvt århundredes erfaring, der er blevet givet videre i tre generationer, startende fra bedstefar Antonio Menegotti, som allerede lavede vin i 50’erne
Viser alle 3 resultater
kr. 100,00
Læg i kurv
Custoza DOC 2007 hvidvin fra italienske Menegotti
Denne Custoza har været på Menegotti’s vinliste siden begyndelsen og er en af de vine som er kendt og elsket i lokalområdet. Den består af druerne 30% Cortese, 25% Garganega, 20% Trebbiano, 10% Malvasia og 5% Tocai Friulano. Vinen har klassificeringen D.O.C som står for Denominazione di origine controllata og er Italiens næstbedste vin klassificering. I Menegotti’s Custoza får du en lys og frugtig hvidvin med en intens duft og en rund og fyldig smag. Server ved 10-12 til foretter med fisk, skaldyr eller andet lyst kød Efter høsten gærer vinen i 3 måneder i rustfrie stål tanke, inden den tappes på flaske.Fakta | Om vinen |
---|---|
Land | Italien |
Område | Veneto |
Producent | Cantina Menegotti |
Drue/Druer | 45% Fernanda, 40% Garganega, 10% Trebbiano & 5% Tocai Friulano |
Alkohol % | 12,5 % |
Flaskestørrelse | 75 cl |
Indeholder sulfitter |
kr. 165,00
Læg i kurv
Menegotti Extra Dry Mousserende Vin fra Italien på 12 % alkohol
Traditionel mousserende vin – EKSTRA TØR DRUESORTER - Garganega 100% BESKRIVELSE Strålende og vedholdende med fine perler og strågul farve med guld antydning. Det hælder med en intens, fin og let aromatisk duft og en blød, silkeblød og elegant struktur. Se vores øvrige udvalg af Mousserende vine under Vin & Spiritus - Vin - Mousserende vin eller direkte HER Indeholder sulfitter
kr. 140,00
Læg i kurv
Elianto Custoza Superiore DOC 2017 fra italienske Monegotti
Elianto er navnet på Menegotti Custoza Superior – den eksklusive udgave af den traditionelle custoza som området er kendt for. Vinen består af 50% Cortese, 40% Garganega og 10% Trebbiano og har – ligesom Menegotti’s Custoza D.O.C klassificering som er den næstbedste klassificering en italiensk vin kan få. Før vindruerne presses macereres (opblødes) druerne i 48 timer, hvorefter druerne presses og gærer i rustfrie stål tanke i 2 måneder inden vinen lagrer færdig på flaske i 6 måneder. Elianto har en lys, svagt gullig farve med et gyldent skær og duften er et mix af blomster og honning. Vinen er meget velbalanceret takket være det perfekte blend af fyldighed og friskhed. Server ved 10-12 grader til alle former for fisk og skaldyr. Vinen ville også gå godt til de fleste ikke for stærke forretter eller mellemlagrede oste.Fakta | Om vinen |
---|---|
Land | Italien |
Område | Veneto |
Producent | Cantina Menegotti |
Drue/Druer | 50% Fernanda & 50% Garganega |
Alkohol % | 13,5 % |
Flaskestørrelse | 75 cl |
Indeholder sulfitter |