Viser 1–12 af 22 resultater
kr. 140,00
Læg i kurv
2018 CHIANTI DOCG (BASTFLASKE) MAGNUM
Vinhus Sensi Denne Chianti DOCG er en magnum flaske. Vinen er lavet på Sangiovese 80% og Canaiolo 20%, og uden fadlagring. Vinen har en rubinrød farve, den har en god krop og en vedholdende aroma med antydninger af kirsebær og krydderi. I munden afslører den sig som blød, frisk og behageligt afbalanceret. Chianti er nok den mest kendte italienske vin, takket været sin gode smag og det, at den let sætte sammen med mad. Den er produceret i hjertet af Toscana, på bakkerne mellem Vinci og Firenze. Chianti – Det produkt, du alle kender og elsker, en af de mest berømte vine i verden. Dette produkt tager dig tilbage til de gamle dage, hvor Chianti blev serveret i en halmkurv midt i en romantisk borddækning. Når du nyder denne vin vil du føle, at du er i Positano, solen skinner ned på dig. Den perfekte gave til en vin traditionalist og romantikere.
kr. 130,00
Dejlig intens og rubinrød Rødvin
ØKOLOGISK
Duft: Fuld og rig, fin i de røde frugtnoter med friske toner og søde krydderier.
Smag: Blød, harmonisk, classic i frugt- og krydderier med en god lang eftersmag i munden.
Læg i kurv
kr. 249,00
Læg i kurv
Gradis Ciutta Isonzo 2017
Druerne bliver afstilket og skånsomt mast ved ankomsten til kælderen og overføres til ståltanke, hvor gæringen foregår med druernes egen gær i ca. 2 uger. Derefter modnes vinen i ca. 1 år på ståltank. Aftapningen foregår efter en naturlig bundbældning og let filtrering. Vinen modner et par måneder på flaske inden frigivelse. Det er ofte frugtkarakteren og umiddelbarheden, man prøver at fange i en vin lavet på Franconia, og denne udgave er et fremragende eksempel herpå. Lys, rubinrød farve med lilla kant. I duften finder man sarte toner af vilde roser, ribs, kirsebær og blommer. Smagen er meget saftig og karakter af røde bær, krydderurter og en smugle kanel. Perfekt til pastaretter, risotto, fjerkræ, kalv og modne oste. Serveringstemperatur ca. 16 grader.
kr. 279,00
Læg i kurv
Planeta Santa Cecilia 2018
Vinen byder på masser af solmoden nærmest lidt eksotisk frugt, krydderiert, nellike og strejf af vanilje fra lagringen på ny eg. Smagen er utrolig intens, besidder god frugtsødme og blød tannin. Eftersmagen er lang - kompleks men samtidig delikat. Santa Cecilia vil gøre sig bedst til retter med f.eks. lam, oksekød men kunne også fint bruges til fuglevildt eller endda retter med fjerkræ.
kr. 579,00
Læg i kurv
2013 Vino Nobile di Montepulciano Salco
Salco er en fornem eksempel på, hvordan man kan lave en vin, som både er kødfuld, alkoholrig (14%) og som samtidig har en finesse, sarthed og klasse. Her finder man klassiske toner for store Montepulciano-vine: Tobak, lakrids, en smugle tjære, men også mere flygtige aromaer af vilde blomster og bær (hyben og enebær). Den fylder næsen og munden med masser af indtryk og efterlader en meget intens oplevelse. Nyd den til de store lejligheder. Det er vin som sagtens kan gemmes i kælderen i 12-15 år. Server den til okse, råvildt, lam eller and. Serveringstemperatur: 18-20 grader.
kr. 299,00
Rio Cassero har Brunellos dybe, rubinrøde farve, og vil med alderen få en klassisk rødbrun kant på glasset. Den har en blød og afrundet karakter og samtidig meget frugt og elegance, med en god dybde og koncentration. Man finder Caparzo's typiske nuancer af peber, kirsebær og marcipan, men det er dog finessen og frugten som kommer frem til sidst, med sarte nuancer af vilde bær. Den har helt klart potentiale til en 8-12 års modning. Vinen må gerne åbnes 1/2 time inden servering. RioCassero vil egne sig fint sammen med fuglevildt, lam, and og sammen med hvid- eller rødskimmeloste.
Læg i kurv
kr. 399,00
Læg i kurv
2010 Aurelios Selection Star Angel
Smagen er kødfuld, kompleks med nuancer af mørke bær og – igen – røgede og krydrede toner. Trækarakteren er flot integreret og klæder vinens mørke stil godt. En meget klassisk Paso Robles-Syrah.Server den ved 17-19 grader i store glas til langtidsstegte braiserede retter, gerne med lam, kalv eller okse. Den matcher også selv kraftige, lagrede oste. Må gerne iltes i en time før servering.
kr. 385,00
Læg i kurv
2015 Amarone SIMISON
Kreativitet og tradition: Amarone “SIMISON” kommer fra et udvalg af historiske vinmarker i ejendom, med en udstilling og en unik sammensætning af jorden, i stand til at give unikke organiske noter, hvilket gør den til den mest interessante af hele vinproduktion . Farven og ‘rubinrød som de frugtagtige noter, der opstår med skarpe aroma af brombær og kirsebær harmoniseret krydret eg. Kompleks på ganen, men ekstremt afbalanceret takket være fløjlsagtige tanniner, der går tæt i en finish af betydelig persistens. Ideel til at ledsage vildt, kød og oste. Det anbefales at afkorke flasken mindst en time før den serveres ved en temperatur på 18 ° C.
kr. 289,00
Læg i kurv
2014 CHATEAU HAUT-BEAUSÉJOUR
I smagen afsløres Merlot tydeligt med toner af syltede frugter og vanille fra fadlagringen. I eftersmagen fornemmer man tannin, som allerede er rundet af i vinens ungdom, men som generelt vil give vinen et lagringspotentiale på mindst 10-12 år.Vinen vil passe godt til lam, okse, krydrede eller ostgratinerede retter. Nyder man den i sin ungdom, er det bedst at ilte den i karaffel i ca. 2 timer.
kr. 285,00
Læg i kurv
Tegolaro (ØKOLOGISK)
ØKOLOGISK Farve: Intens og mørk rubinrød. Duft: Fyldig og raffineret, beriget med en note af røde frugter, grøntsagstoner og søde krydderier. Smag: Tør, fuld og elegant i toner af frugter og komplekse i noterne om krydderier, lang eftersmag i munden. Serveres ved 16 – 18 grader i et premium-rødvinglas. Bedst til ristet brød, grillet oksekød og meget krydret ost.
kr. 280,00
Læg i kurv