Viser 1–12 af 18 resultater
kr. 110,00
Her er vi tilbage i Frankrig, i selve arnestedet for sauvignon-produktionen med en lys-medium krop, sarte lag af grapefrugter, en antydning af saltvands mineral med en harmonisk finish. Det er en stor vin at have på hånden hele sommeren lang, da det er virkelig en behagelig vin!
Vinen passer fint til fisk, skaldyr og asparges.
Serveres ved 10 grader.
Læg i kurv
kr. 119,00
Læg i kurv
Villa Conchi Brut Rosé
Denne mousserende rosévin er perfekt som aperitif samt et godt akkompagnement til salater, ris, skaldyr og lette fiskeretter. 11,5 %
kr. 129,00
Læg i kurv
Planeta rosé 2020, Italiensk Rosevin
Planetas rosé har en lys, pink, roséfarve. I duften er den meget aromatisk og frisk med nuancer af hindbær, grape og en smule violer. Smagen er tør, let og meget frugtrig med toner af røde bær. Det er vin som vil egne sig fint som aperitif, sammen med salater, forretter - f.eks. skaldyr - men også til fisk i hvide saucer, kylling eller pasta- og risottoretter.
kr. 299,00
Læg i kurv
2013 Mas de Daumas Gassac Blanc
Hvilken hvinvin, der ikke har appellation, betragtes af eksperten og vinconnaisseurs som «Midi’s eneste Grand Cru» (Hugh Johnson), «A Lafite in Languedoc» (Gault & Millau); «En af de 10 bedste vine i verden» (Michael Broadbent eller simpelthen «Fremragende» (R. Parker). Inden for 40 år har Mas de Daumas Gassac-vinene nået den sjældne status som “kultvin”, der kun gives til et begrænset antal ekstraordinære goder i verden. Serveres ved 10 grader.
kr. 139,00
Læg i kurv
2014 Mas de Daumas Gassac Pont de Gassac Blanc
I duften finder man meget intense aromaer af appelsin og hvide blomster. Smagen er tør og frugtrig, med toner af honning. Eftersmagen er lang og meget intens. Perfekt til retter med skaldyr, fisk og hvidt kød. Serveres ved 10 grader.
kr. 110,00
En liflig, sprød og aromatisk, tør hvidvin. Her finder man spændende nuancer af vilde blomster samt
en klasse og charme, der er sjælden for hvide Bordeaux. Château de Haux Blanc betegnes af mange som
en af distriktets beds
Vinen passer fint til fisk, skaldyr og asparges.
Serveres ved 10 grader.
Læg i kurv
kr. 199,00
Smagen er sprød og tør med en god frugtkarakter og samtidig en god struktur. Den slutter med karakterer af vilde blomster.
Server den til pasta- eller risottoretter med skaldyr eller fisk, til salat eller til asiatiskprægede fjerkræsretter i hvide saucer.
Læg i kurv
kr. 115,00
Vinene er kraftige all-round vine, der passer godt til de danske smagsløg, både når det gælder grillretter som T-bone steak og marineret kød. Til julens traditioneller retter som and og flæskesteg vil Côtes du Rhône Village være en perfekt ledsager.
Smag: Tør, harmonisk og elegant. Kompleks og fin.
Farve: Intens halmgul.
Duft: Rig og bred, fin i noterne om kompleks hvid frugt og antydninger af blomster- og akaciehonning.
Serveres ved 12- 14 grader.
Bedst til rustikke grønsagstærter, forretter med skaldyr, tilberedt fisk og hvidt kød.
Læg i kurv
kr. 80,00
Elegant og mineralsk siciliansk hvidvin.
Grillo, også kendt som Riddu og Rossese bianco, er en hvid italiensk vindruesort, der tåler høje temperaturer og er vidt brugt i siciliansk vinfremstilling
Læg i kurv
kr. 175,00
Smag: Tør, harmonisk og elegant. Kompleks og fin.
Farve: Intens halmgul.
Duft: Rig og bred, fin i noterne om kompleks hvid frugt og antydninger af blomster- og akaciehonning.
Serveres ved 12- 14 grader.
Bedst til rustikke grønsagstærter, forretter med skaldyr, tilberedt fisk og hvidt kød.
Læg i kurv
kr. 110,00
En delikat italiensk hvidvin med en typisk bouquet og behagelig bitter eftersmag. Den strågule farve med gyldne reflekser med en duft af blomster og frisk frugt som fersken og melon. Serveres ved 10-12 grader. Velegnet til alle forretter.
Læg i kurv
kr. 68,00
Dejlig australsk hvidvin med den fineste smag af grønne æbler, citrusfrugter, pærer og fersken. Duften er som eksotisk frugt.
Bedst til Fisk, skaldyr, friske oste, nydes på terrassen.
Serveres ved 16 – 18 grader
Læg i kurv